top of page
Stichting_MVO-register-zonder-payoff-gro

MVO-Register Community

"Dé community voor al je praktische MVO vragen en gave resources"

Wil je graag met MVO starten of ben je al begonnen, maar zijn er praktische zaken waar je tegenaan loopt? In de MVO-Register Community kun je al je vragen stellen. Wij helpen jouw met praktische antwoorden en slimme resources zodat je meteen aan de slag kunt. 

De community is dus voor iedereen die meters wil maken bij het organiseren en etaleren van MVO en daar hulp bij kan gebruiken. 

Veel bedrijven willen graag starten (of verder groeien) met MVO maar komen net een stukje kennis te kort om echt resultaat te boeken. Onze groeiende community voorziet hierin door het geven van praktische antwoorden en beschikbaar maken van gave resources. Hoe gaaf is dat?

Zo helpen wij je praktisch op weg bij het halen van jouw MVO doelen. Dit is misschien wel de allerbelangrijkste reden waarom wij de MVO-Register Community hebben opgericht. 

MVO, duurzaam ondernemen, strategie
MVO, duurzaam ondernemen, strategie

De community levert je het volgende op:

  • Antwoorden op al je praktische MVO vragen

  • Gave MVO resources, tools en downloads

  • TIM-kaarten met inzichten voor jouw branche

  • Sparren met peers in MVO themagroepen

  • Inspiratie en tips voor MVO succes

  • Support voor groei naar MVO volwassenheid 

baseline_done_outline_white_18dp.png
baseline_done_outline_white_18dp.png
baseline_done_outline_white_18dp.png
baseline_done_outline_white_18dp.png
baseline_done_outline_white_18dp.png
baseline_done_outline_white_18dp.png

Benieuwd wat de MVO-Register Community voor jou kan doen?

De community is voor iedereen die meters wil maken bij het organiseren en etaleren van MVO en daar hulp bij kan gebruiken. In de community delen we handige tips & tricks, slimme resources en geven wij antwoorden op praktische MVO vragen. Zo kan iedereen vandaag nog aan de slag met MVO.

Wij kunnen jou o.a. helpen met:

Praktische antwoorden

Wil je graag met MVO starten of ben je al begonnen maar zijn er praktische zaken waar je tegenaan loopt? In de MVO-Register Community geven wij praktische antwoorden op al jouw vragen zodat jij direct aan de slag kan. 

MVO resources

Wil je sneller jouw MVO doelen bereiken? 
Gebruik dan onze beproefde resources zodat jij in een vlot tempo kan groeien naar MVO volwassenheid. Wij zijn er om de MVO drempels voor jouw weg te halen!

TIM-kaarten

Wil je weten wat voor jouw de allerbelangrijkste MVO-onderwerpen zijn? In de TIM-kaarten vind je de meest relevante onderwerpen (top 5) voor jouw branche. Zo kun je direct aan de slag met de voor jouw belangrijkste MVO kansen! 

MVO themagroepen

Heb jij ook behoefte aan een sparringpartner?

Je staat er niet alleen voor met de themagroepen van de MVO-Register community. Wissel tips, ervaringen en vragen uit met gelijkgestemden om je eigen MVO “journey” te versnellen.

Wil jij ook de voordelen van de MVO-Register Community?

Het groeien in MVO volwassenheid kan uitdagend zijn. Connect met jouw 'peers' in onze community. Zo sta je er niet alleen voor en heb je sneller resultaat. 

MVO, duurzaam ondernemen, strategie
bottom of page